Driftmania .... organizowana przez kolegę z Pragi http://www.testdrive.cz/testdrive/Szczep pisze:Ajjj, zima zima. Fajne tam masz miejsca do pojeżdżawek![]()
Jakaś impreza Porsche? Widać jeszcze Caymana w tle..
CSL
Re: CSL
BMW M3 CSL Silber Grey Metallic, P 911 997 GT3 RS 4.0 White, Radical SR4 , Caterham Roadsport, Jaguar F-type and others ;-)
no i brawo! nie jeden by miał niezły dylemat, ale skoro w garażu stoją dwa boksery to czemu nie wskoczyć w CSL-a, nie dość że cholernie rzadkie to jeszcze do tego przeraźliwie krzykliwe przy rzędowej szóstce&karbonie. Ładny, aaa i jeszcze ten kolor, do niego inny po prostu nie pasujetomoking pisze:tak to moja pierwsza M3 ... długo myślałem o 911 GT3 ale ..... CSL mnie urzekło

No Fear - No Fun!
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Piękny nabytek, gratulacje 
p.s. niezła stajnia domowa (CSL i 996)

idzie kryzys ... wole mieć kasę w dobrach materialnych niż w złotówkce (która się rypneła bardzo w stosunku do Euro niestety)tom_kulturysci pisze:Piękny nabytek, gratulacje

a najgorsze , ze auto stoi 50 km od domu w garażu M3maniaka i nie mogę się nim nacieszyć .... za ostatnie 5 dni sypnelo 80 cm śniegu ... cale szczęście, że w stajni stoi też RR Sport - bo bym z domu nie wyjechał

BMW M3 CSL Silber Grey Metallic, P 911 997 GT3 RS 4.0 White, Radical SR4 , Caterham Roadsport, Jaguar F-type and others ;-)
Dostałem z autkiem 2 komplety nowych opon ...więc od wczoraj szukam drugich felg do CSL ... chyba wybiorę oryginalne BBS i dam pomalować na czarny mat ... nie ma za dużego wybory w tym rozmiarze i ET
oglądam fotki w internecie i szukam inspiracji , rozmiary to :
8.5J x 19 EH 2 IS 44 alulight BMW OGM REF : 36112282650 Gewicht 12,62 kg pro Felge
9.5J x 19 EH 2 IS 27 alulight BMW OGM REF : 36112282999 Gewicht 13,79 kg pro Felge
oglądam fotki w internecie i szukam inspiracji , rozmiary to :
8.5J x 19 EH 2 IS 44 alulight BMW OGM REF : 36112282650 Gewicht 12,62 kg pro Felge
9.5J x 19 EH 2 IS 27 alulight BMW OGM REF : 36112282999 Gewicht 13,79 kg pro Felge
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
ale już niedługo przyjdzie wiosnatomoking pisze: za ostatnie 5 dni sypnelo 80 cm śniegu ...

tomoking pisze: cale szczęście, że w stajni stoi też RR Sport - bo bym z domu nie wyjechał![]()
no to ładny dodatek w garażu

Jak jest kasa to najlepiej zakupić BBS LeMans, chociaż ori CSLowe koła w czerni się super prezentują, ale w tym kolorze auta bym odpuścił. LeMans natomiast kozak koła i bardzo niepospolite w PL.
Gratuluję garażu i CSLa. Mam nadzieje, że pokażesz nam ten unikat na mtracku.
Gratuluję garażu i CSLa. Mam nadzieje, że pokażesz nam ten unikat na mtracku.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
BBS CH .... podobają mi się

tutaj czarne ....

Seria czarne ...
Le Mans ... nie zauroczyły mnie specjalnie

tutaj czarne ....

Seria czarne ...

Le Mans ... nie zauroczyły mnie specjalnie

BBS CH czarne, to Black Series - srebrna obwódka, tutaj mój przykład - 18"

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=10907
Czarne BBS CH to juz lepiej zostaw oryginał wg mnie.
Czarne BBS CH to juz lepiej zostaw oryginał wg mnie.
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Przegiecie , jak mozna tak spier... CSL-a.. szczyt wiochy..--==maly==---- pisze:http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=10907

Za takie cos powinno sie gosciowi odebrac ten samochod

Le Mans kozackie sa a po nich ori wzor i w to ja bym uderzal 

BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Dino444 pisze:Le Mans kozackie sa a po nich ori wzor i w to ja bym uderzal
dużo M3 w USA i nie tylko jeździ na Le Mans .... i właśnie dlatego nie kupię Le Mansów

- od tej pory jestem raczej indywidualistą

tomoking pisze:dużo M3 w USA i nie tylko jeździ na Le Mans .... i właśnie dlatego nie kupię Le Mansów
Daleko jeszcze Polsce do USA i nie sugerowalbym sie tym ze ktos juz takie ma, mimo tego ze podobalyby mi sie takie fele. To oczywiscie moje zdanie. Ale w PL CSL-ow jest mniej niz palcow u jednej reki i podejzewam ze niema zadnego na Le Mansach. Tu w kraju bylbys napewno indywidualista Wiec Ja bym je kupil Ale zrob jak uwazasz. I wrzuc jakies foty spod maski i wnetrze tego klejnota. Pozdrawiam.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
no wkoncu jest długo oczekiwany Csl ! super mam nadzieje ze spotkamy sie na mtrac w Modlinie ! ma stronke z felgami obadaj se no i gratuluje pieknego auta w staini ;http://www.europeanautosource.com/index ... 03_205_290